12.8 C
Λευκωσία, Κύπρος
Σάββατο, Δεκέμβριος 9, 2023
Αρχική Επικοινωνία

Επικοινωνία

  • Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση / πληροφορία,
  • αν θέλετε απλά να μας πείτε τη γνώμη σας και να γνωριστούμε ή να μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας,
  • αν θέλετε να μας συστήσετε κάποιον χώρο που επισκεφτήκατε και σας άρεσε,
  • αν απολαύσατε κάποια υπηρεσία μαζί με τα παιδιά σας και θέλετε να την γνωστοποιήσουμε και σε άλλες μαμάδες και μπαμπάδες,
  • αν θέλετε να μας προτείνετε κάποια συνεργασία,

θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο l.michaelidou@cytanet.com.cy και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Αν θέλετε να μας στείλετε κάτι ταχυδρομικώς μπορείτε να μας βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση:

Νανά Χρυσοστόμου Μιχαηλίδου
Πλάτωνος 5
2660 Κοκκινοτριμιθιά
Λευκωσία

Σχετικά με μας:

Η διαδικτυακή πύλη www.kidsgo.com.cy απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους, γονείς κι εκπαιδευτικούς. Πρόκειται ουσιαστικά για 3 ξεχωριστά portals, το KidsGo για παιδιά, το TeensGo για εφήβους  και το ParentsGo για γονείς κι εκπαιδευτικούς.

Το περιεχόμενο των 3 portals είναι απόλυτα σχετικό με τα παιδιά, τους εφήβους, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, εξαιρετικά πλούσιο σε όγκο και πιστεύουμε πολύ ψηλό σε ποιότητα. Μάλιστα το KidsGo έλαβε το πρώτο εθνικό βραβείο στο διαγωνισμό «Ευρωπαϊκό Βραβείο για Ποιοτικό Online Περιεχόμενο για Παιδιά» το 2013.

kidsgo-awardΜε λένε Νανά Χρυσοστόμου Μιχαηλίδου και γεννήθηκα στην Λευκωσία το 1972. Σε ηλικία 9 χρονών εγκατασταθήκαμε οικογενειακώς στην Ελλάδα, στην Λαμία, όπου εκεί τελείωσα το Γυμνάσιο και Λύκειο. Το 1995 αποφοίτησα από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π).

nana-chrysostomou-michaelidou-kidsgoΑπό το 1998 έως τον Ιούνιο του 2014 εργαζόμουν στην Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (Cyta). Σήμερα ασχολούμαι με προγραμματισμό/σχεδιασμό και εφαρμογές διαδικτύου. Είμαι ο δημιουργός και διαχειριστής του www.kidsgo.com.cy. Είμαι παντρεμένη με τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη και έχω τρία παιδιά.

Το KidsGo είναι μία ιστοσελίδα που ξεκίνησε για παιδιά και εξελικτικά εμπλουτίστηκε σε ιστοσελίδα για το παιδί, τον έφηβο, το γονιό και τον εκπαιδευτικό.

Γιατί KidsGo, γιατί μία σελίδα για παιδιά;

Τι να πω; Πες το πάθος, πες το μεράκι, πες το αγάπη. Μόλις τελείωσα τις σπουδές μου ως Πολιτικός Μηχανικός στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο κατάλαβα ότι γι’ άλλα κτυπούσε η καρδιά μου. Ομολογώ ότι αυτά που είχα σπουδάσει μου άρεσαν πολύ, γιατί τα θεωρούσα πηγή δημιουργικότητας. Μόλις πήρα το δίπλωμα μου, είχα την τύχη να εργαστώ στην Ελλάδα σε μεγάλο μελετητικό γραφείο που μου έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθώ με δύσκολα έργα όπως οι σταθμοί του μετρό. Ενώ όμως αυτά μου άρεσαν αρκετά, δεν με συνάρπαζαν, δεν με γέμιζαν, δεν μου έδιναν αυτή τη χαρά που σου δίνει κάτι που αγαπάς με πάθος. Αυτό το κάτι ήταν τα παιδιά, και το κατάλαβα πριν καν αποκτήσω τα δικά μου. Έτσι, στην πορεία μου βγήκε το KidsGo που συνδύαζε την αγάπη μου για παιδιά με την αγάπη μου για το σχέδιο, την τεχνολογία, τον προγραμματισμό και το διαδίκτυο.

Εξ αρχής, όταν έκτισα στο μυαλό μου και μετά στο χαρτί το KidsGo, είχα κατά νουν κάτι που θα γέμιζε το παιδί, που θα του κάλυπτε όλες τις διαδικτυακές ανάγκες, μια σελίδα στην οποία η μητέρα του παιδιού θα μπορούσε να το αφήσει να σεργιανίσει-πλοηγηθεί χωρίς να έχει την παραμικρή έγνοια για θέματα ασφάλειας διαδικτύου. Στην πορεία, όταν αποφάσισα να προσθέσω το TeensGo για εφήβους και το ParentsGo για τους γονείς, χρειάστηκε να βρω μια πλειάδα συνεργατών που ο καθένας θα έγραφε για θέματα της ειδικότητας του, πάντα φυσικά με τη δική μου επιμέλεια της παρουσίασης.

Ποιοτικό, ασφαλές και πολύ πλούσιο περιεχόμενο.

Για να καταφέρω να έχω πλούσιο περιεχόμενο, έχω προχωρήσει σε συνεργασίες με αξιόλογους ειδικούς τους οποίους επιλέγω με προσοχή. Η συνεργασία βασίζεται στο αμοιβαίο όφελος αφού σε μένα δίνεται η δυνατότητα να έχω ποικιλία σε αξιόλογα άρθρα και στους συνεργάτες μου να προβάλλουν τη δουλειά τους μέσα από ένα portal το οποίο καταξιώνεται σιγά-σιγά και αποκτά φανατικό κοινό.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Πλάτωνος 5, 2660 Κοκκινοτριμιθιά, Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 97846344
Fax: +357 22835887
Email: l.michaelidou@cytanet.com.cy