Αρχηγός από Κούνια – The Boss Baby

Διαφήμιση

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 98 ′
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Επίσημη ιστοσελίδα (site): www.thebossbaby.gr
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πέμπτη 06 Απριλίου 2017
Πρεμιέρα στην Κύπρο: Πέμπτη 06 Απριλίου 2017

Η DreamWorks Animation και ο σκηνοθέτης της «Μαδαγασκάρης» σάς προσκαλούν να γνωρίσετε το πιο ασυνήθιστο μωρό. Φορά κοστούμι, μιλά με τη φωνή του Πάνου Μουζουράκη, και πρωταγωνιστεί στην κωμωδία κινουμένων σχεδίων, «Αρχηγός από Κούνια» της DreamWorks.

Το «Αρχηγός από Κούνια» είναι μια ξεκαρδιστική, παγκόσμια αναγνωρίσιμη ιστορία για το πώς η άφιξη ενός νέου μωρού επηρεάζει μια οικογένεια, υπό την οπτική γωνία ενός απολαυστικά αναξιόπιστου αφηγητή, του 7χρονου Τιμ με την ανεξάντλητη φαντασία. Με ένα πανέξυπνο και τρυφερό μήνυμα για την σημασία της οικογένειας, το «Αρχηγός από Κούνια» της DreamWorks είναι μια αυθεντική και αξιαγάπητη κωμωδία για όλες τις ηλικίες.

The-Boss-Baby-Arxigos-apo-Kounia-icon1

Υπόθεση:

Ο 7χρονος Τιμ περνάει ζωή χαρισάμενη, τρισευτυχισμένος με τους γονείς του. Όταν όμως καταφθάνει στο σπίτι τους με ταξί ένα μωρό, φορώντας κοστούμι και κουβαλώντας χαρτοφύλακα, όλος ο κόσμος του Τιμ ανατρέπεται.

Σύντομα, ο αδελφικός ανταγωνισμός παραμερίζεται αναγκαστικά όταν ο τελευταίος ανακαλύπτει ότι ο μικρός αδελφός του είναι στη πραγματικότητα ένας κατάσκοπος σε μια μυστική κρυφή αποστολή και ότι μόνο αυτός μπορεί να τον βοηθήσει να τα βγάλει πέρα.

Μία εξωφρενική περιπέτεια ξεκινά και κορυφώνεται με μια επική μάχη ανάμεσα σε κουτάβια και μωρά. Εμπνευσμένο από το εικονογραφημένο best seller της Μάρλα Φρέιζι, αυτή η ξεκαρδιστική κωμωδία είναι για όλους και για όλες τις ηλικίες.

The-Boss-Baby-Arxigos-apo-Kounia-icon2

Δείτε το trailer: 

και

Λίγα λόγια για την ταινία:

Δανείζουν τις φωνές τους οι: Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Νίκας, Κώστας Δαρλάσης, Χρήστος Θάνος, Άννα Κουτσαφτίκη, Βασίλης Μήλιος, Χρήστος Ράπτης, Νέστωρ Κοψιδάς, Δανάη Ζαμπούκου, Παύλος Αβραμέας, Αριστείδης Αβραμέας, Γιάννης Τσούτσιας, Δέσποινα-Σοφία Σπίνου
Σκηνοθεσία: Τομ ΜακΓκραθ
Παραγωγή: Ράμσι Αν Νάιτο
Σενάριο: Μάικλ ΜακΚάλερς
Μουσική: Χανς Ζίμερ

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την ταινία:

photomechanical_icon2Σκηνή 1η,

The-Boss-Baby-Arxigos-apo-Kounia-icon3

photomechanical_icon2Σκηνή 2η,

The-Boss-Baby-Arxigos-apo-Kounia-icon4

photomechanical_icon2Σκηνή 3η,

The-Boss-Baby-Arxigos-apo-Kounia-icon7

photomechanical_icon2Σκηνή 4η,

The-Boss-Baby-Arxigos-apo-Kounia-icon6

photomechanical_icon2Σκηνή 5η,

The-Boss-Baby-Arxigos-apo-Kounia-icon5

photomechanical_icon2Σκηνή 6η,

The-Boss-Baby-Arxigos-apo-Kounia-icon8

photomechanical_icon2Σκηνή 7η,

The-Boss-Baby-Arxigos-apo-Kounia-icon9

ParentsGo

Το ParentsGo είναι ένας χώρος για γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Στο ParentsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.

Διαφήμιση

Κοινοποίηση

Το ParentsGo είναι ένας χώρος για γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Στο ParentsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρόμοια άρθρα

Ακολουθήστε μας

Βρείτε μας στα παρακάτω social media και μείνετε ενημερωμένοι!

Δημοφιλή άρθρα

Πρόσφατα άρθρα

Scroll to Top