10 πράγματα που τα παιδιά θέλουν από τους γονείς τους

0
2590

Διαφήμιση

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon11. Βάλε με στο κρεββάτι για ύπνο και πες μου ένα τραγούδι. Πες μου επίσης ιστορίες από τότε που εσύ ήσουν μικρός.

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon12. Δίνε μου αγκαλιές και φιλιά και αφιέρωνε μου χρόνο να μιλάμε οι δυο μας.

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon13. Αφιέρωνε ποιοτικό χρόνο για μας τους δυο, χωρίς να είναι μπροστά τα αδέλφια μου.

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon14. Δίνε μου υγιεινό φαγητό ώστε να αναπτυχθώ με υγεία.

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon15. Κατά την ώρα του δείπνου, μίλα μου για αυτά που θα κάνουμε μαζί το Σαββατοκύριακο.

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon16. Τη νύχτα μίλα μου για οτιδήποτε: αγάπη, σχολείο, οικογένεια κλπ

Διαφήμιση

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon17. Άσε με να παίζω πολύ, έξω από το σπίτι.

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon18. Κούρνιαζε μαζί μου κάτω από την κουβέρτα για να δούμε μαζί στην τηλεόραση την αγαπημένη μας εκπομπή.

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon19. Πειθάρχησε με. Με κάνει να νιώθω ότι νοιάζεσαι.

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon110. Άφηνε μου μηνύματα στο γραφείο ή στη σχολική μου τσάντα.

10-pragmata-pou-ta-paidia-theloun-apo-tous-goneis-tous-icon2

Από το KidsGo, TeensGo και ParentsGo με όλη μας την ΑΓΑΠΗ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο10 «μαθήματα πειθαρχίας» από το δάσκαλο του παιδιού μας
Επόμενο άρθροΌταν ήμουν παιδί θαύμαζα τους έξυπνους ανθρώπους.
ParentsGo
Το ParentsGo είναι ένας χώρος για γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Στο ParentsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here