55 τρόποι να… κάνεις φίλους, να… έχεις πειθαρχία, να… έχεις θετική σκέψη!

0
4262
vivlio-paidia

Διαφήμιση

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου σήμερα, 2 Απριλίου, και σας προτείνουμε μία υπέροχη σειρά βιβλίων για τους μικρούς μας φίλους, από τις εκδόσεις Πυραμίδα!

Βιβλίο 55 τρόποι να… κάνεις φίλους

vivlio-paidia

Aπό τα πρώτα πράγματα που αντιλαμβάνονται τα παιδιά όταν αρχίσουν να κοινωνικοποιούνται είναι η σημασία και η αξία της φιλίας. Το υπέροχο αυτό βιβλίο, με τους απλούς και κατανοητούς διαλόγους, θα βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν συμπεριφορές που θα τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν ισχυρές και αληθινές φιλίες.

Δείτε μερικές σελίδες:

Σελίδα 16

Διαφήμιση

Σελίδα 17


Βιβλίο 55 τρόποι να …έχεις πειθαρχία

vivlio-paidia

Είναι πολύ σημαντικό να διαμορφώσουμε σωστά τη συμπεριφορά των παιδιών μας. Μεταξύ άλλων, πρέπει να μάθουμε στα παιδιά να πειθαρχούν, να μην γίνονται απαιτητικά, επιθετικά και δύστροπα. Επίσης, η θέσπιση και η κατανόηση των ορίων είναι απαραίτητη για τη ζωή τους. Το υπέροχο αυτό βιβλίο, με τους απλούς και κατανοητούς διαλόγους, θα βοηθήσει τα παιδιά να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα της πειθαρχίας για την ομαλή διαβίωση στην οικογένεια, στο σχολείο, στην κοινωνία.

Δείτε μερικές σελίδες:

Σελίδα 14

Σελίδα 15


Βιβλίο 55 τρόποι να …έχεις θετική σκέψη

vivlio-paidia

Η αγάπη, η χαρά, η αυτοπεποίθηση, η αισιοδοξία και η αυτοεκτίμηση είναι μερικά από τα θετικά συναισθήματα που πρέπει να αναπτύξουν τα παιδιά για να θωρακιστούν κατάλληλα ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες, τόσο στην παιδική, όσο και στην ενήλικη ζωή τους. Το υπέροχο αυτό βιβλίο, με τους απλούς και κατανοητούς διαλόγους, θα βοηθήσει τα παιδιά να αντιληφθούν τη σημασία της θετικής σκέψης ώστε να εξελιχθούν σε αισιόδοξους και δυναμικούς ενήλικες.

Δείτε μερικές σελίδες:

Σελίδα 16

Σελίδα 17


Βιβλίο 55 τρόποι να… σέβεσαι τους άλλους

vivlio-paidia

Ο σεβασμός είναι μια αφηρημένη έννοια, που τα παιδιά δεν μπορούν να αντιληφθούν και οι γονείς δυσκολεύονται να την εξηγήσουν. Είναι όμως πολύ σημαντικό, για την ανατροφή τους, να καταλάβουν την έννοια του σεβασμού και να την εφαρμόσουν στην πράξη. Το υπέροχο αυτό βιβλίο, με τους απλούς και κατανοητούς διαλόγους και κατανοητά παραδείγματα, θα διδάξει στα παιδιά τη σημασία και την αξία του σεβασμού.

Με αγάπη από το KidsGo, TeensGo και ParentsGo!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here