5ο Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού, 30 Σεπτεμβρίου μέχρι 2 Οκτωβρίου

0
4111

Διαφήμιση

Μια μικρή ομάδα ανθρώπων πριν 6 περίπου χρόνια πίστεψε ότι μπορεί να σταθεί δίπλα σε κάποιους λιγότερο τυχερούς και παρέα να βαδίσουν στα μονοπάτια της ζωή τους. Έτσι δημιουργήθηκε ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος Funraising.

Η ίδια ομάδα πριν 5 χρόνια αναγνωρίζοντας ότι ο πολιτισμός είναι θέμα κοινωνικής ανάγκης και ευθύνης, ονειρεύτηκε ότι μπορούσε να χαρίσει στην κοινωνία των παιδιών ένα πολιτιστικό τριήμερο. Με μεγάλη μας χαρά φέτος με τη συνεργασία πλέον της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ οργανώνουμε για 5η συνεχή χρονιά το Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού.

Το Φεστιβάλ μας φέτος με τίτλο «Θέμα Φαντασίας» σκοπό έχει να προκαλέσει τους μικρούς μας φίλους να ταξιδέψουν στο χρόνο και στον κόσμο της φαντασίας, γιατί όπως είπε και ο Αϊνστάιν «Είμαι αρκετά καλλιτέχνης για να μπορώ να ζωγραφίζω ελεύθερα στη φαντασία μου. Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη… Η φαντασία θα σε πάει παντού.» Σαν κοινωνία έχουμε φτάσει ως εκεί που έφτανε η φαντασία η δική μας και ήρθε η στιγμή που η φαντασία των παιδιών μας θα πάρει την ανθρωπότητα ένα βήμα παρακάτω.

Παραμυθοδιαβάσματα, με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Γιώργο Χατζηπιέρη, λαϊκά παραμύθια με την αγαπημένη Δωρίτα Βοσκαρίδου, περιηγήσεις στο Μεσαιωνικό Κάστρο της πόλης μας, παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Πετρίδη «Μαθητευόμενη Ψυχούλα και ο Κακός Λύκος», μουσικά και θεατρικά εργαστήρια, παιδικές χορωδίες είναι μόνο λίγες από τις δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.

5o-paidiko-festival-politismou-icon2

και

Διαφήμιση

5o-paidiko-festival-politismou-icon3

και

5o-paidiko-festival-politismou-icon4

Ευχόμαστε να είστε όλοι εκεί για να περάσουμε ένα δημιουργικό πολιτιστικό και απολαυστικό τριήμερο.

Η είσοδος είναι δωρεάν με την εξασφάλιση πρόσκλησης, χάρη στην ευγενική χορηγία όλων των πιο κάτω:

Tράπεζας Κύπρου, Εταιρεία ΕΚΑ, Ε.Ν. Μάνος Λτδ, Αλφα Μέγα, Baker Tilly Klitou, Harneys, Muskita, Four Seasons, Psaltis Auto Parts, Carob Mill Restaurants, Pisinos Illuminations, Tσιμεντοποιια Βασιλικού, QBS, Thomas Schulte Shipmanagement, RCB, Hive Management Services, Cassiopeia Shipmanagement Ltd και Δικηγορικό γραφείο «Αρετή Χαριδήμου».

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Κανάλι 6, ενώ χορηγός αερομεταφορών η Αegean.

5o-paidiko-festival-politismou-icon1

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 25878744.

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

5o-paidiko-festival-politismou-icon5

Ελπίζουμε να σας έχουμε μαζί μας και σε αυτό το ταξίδι γιατί όλα τελικά … «ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ…»!

Σας περιμένουμε!
Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος FUNRAISING

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠώς μαθαίνουμε τα παιδιά να εκτιμούν ό,τι έχουν
Επόμενο άρθρο25 λόγοι που τα παιδιά λατρεύουν τον παππού και τη γιαγιά!
ParentsGo
Το ParentsGo είναι ένας χώρος για γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Στο ParentsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here