Εκπαιδευτικές εκδρομές στην Πόλη των Επαγγελμάτων της Masterland

0
3068

Διαφήμιση

Masterland: Ένας πρωτότυπος, διαδραστικός χώρος που λειτουργεί στη Λεμεσό ως πραγματική πολιτεία και φέρνει σε επαφή τα παιδιά με πάνω από 70 επαγγέλματα μέσω παιχνιδιού!

και

H εταιρία MASTERLAND μας ενημερώνει ότι έχει οργανώσει για τα σχολεία της Κύπρου το βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα πολλαπλής νοημοσύνης «Ο μικρός Οδυσσέας». Μέσα στις πρωτοποριακές εγκαταστάσεις της εταιρίας έχει δημιουργηθεί ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον μάθησης έτοιμο να δεχθεί πολλούς μικρούς εξερευνητές της ζωής.

Σχεδιασμένο με πολύ αγάπη και γνώση από εξειδικευμένους ανθρώπους καλύπτει τόσο τη σχολική διδακτέα ύλη όσο και τις σύγχρονες ανάγκες του εκπαιδευτικού συστήματος για μία βιωματική και διαδραστική μάθηση. Οι Τέχνες, οι Επιστήμες, η Λογοτεχνία για τα παιδιά, τα Επαγγέλματα, γίνονται εργαλεία εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας ενώ παράλληλα καλλιεργούν την ενσυναίσθηση και την επικοινωνία.

Διαφήμιση

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ακολουθεί θα δείτε μία λίστα εννιά θεματικών με τρείς από αυτές, άμεσα διαθέσιμες. Για τις υπόλοιπες υπάρχει λίστα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και προ-κράτηση ημερομηνίας.

και

και

Η ομάδα της εταιρίας MASTERLAND είναι στη διάθεσή μας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και ενημέρωση μέσω:

Tηλ. (+357) 77 777 850 ή μέσω email στο schools.masterland@gmail.com ή μέσω facebook page.

Επίσης μπορούμε να έχουμε μία πλήρη παρουσίαση του χώρου και μία εκτενή ενημέρωση για τα προγράμματά της MASTERLAND, κλείνοντας ένα ραντεβού με την Υπεύθυνη Σχολικών Εκδρομών της εταιρίας ΜASTERLAND, κ. Χαλκιοπούλου Αγγελική, τηλ. 96027382.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ αξία του να αφιερώνουμε χρόνο στα παιδιά μας
Επόμενο άρθροΟ μύθος του τέλειου γονέα
ParentsGo
Το ParentsGo είναι ένας χώρος για γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Στο ParentsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here