Για τους μικρούς μας φίλους! Με ασφάλεια στο σχολείο & το σπίτι.

0
5364

Διαφήμιση

Βρήκαμε στο διαδίκτυο και το μοιραζόμαστε μαζί σας ένα φυλλάδιο του Ελληνικού Ινστιτούτου για την Υγιεινή και την Ασφάλεια στην Εργασία που δημιουργήθηκε για να δώσει στα παιδιά χρήσιμες συμβουλές προκειμένου να γνωρίσουν τι πρέπει να κάνουν και τι πρέπει να αποφύγουν ώστε να είναι ασφαλή στο σχολείο αλλά και στο σπίτι τους.

Αγαπητά παιδιά,

Το φυλλάδιο αυτό δημιουργήθηκε για εσάς! Η ζωή σας είναι ό,τι πολυτιμότερο έχετε και πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να την διαφυλάξετε. Αν ακολουθείτε πιστά τους κανόνες ασφαλείας δεν διασφαλίζετε μόνο τη δική σας ζωή αλλά και των συγγενικών σας προσώπων, των φίλων σας και γενικά όλους με όσους έχετε επαφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Το σπίτι και το σχολείο μας μοιάζουν να είναι ένας ασφαλής χώρος όπου τα ατυχήματα δεν έχουν θέση. Δεν είναι όμως έτσι. Οι κίνδυνοι παραμονεύουν παντού και κρύβονται. Παίζουν μαζί σας κρυφτό και θα πρέπει εσείς να ψάξετε πολύ καλά για να τους βρείτε, να κερδίσετε το παιχνίδι ώστε να μπορέσετε να ξαναπαίξετε με τους φίλους σας.

Βάλτε λοιπόν την ασφάλεια μέσα στη ζωή σας, μέσα στις προτεραιότητες σας και κάντε την μέρος του παιχνιδιού σας και της μελέτης σας.

Σας εύχομαι καλή και ασφαλή σταδιοδρομία.

Διαφήμιση

Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Italcementi στην Ελλάδα
Serge Schmidt

Δείτε μερικές σελίδες του φυλλαδίου:

σελίδα 3,

σελίδα 5,

σελίδα 7,

σελίδα 9,

σελίδα 17,

σελίδα 19,

σελίδα 21,

Αν θέλετε να κατεβάσετε ολόκληρο το φυλλάδιο (διαθέσιμο σε μορφή PDF – Μέγεθος: 7853 Kb) στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ εδώ.

Θα θέλαμε κι εμείς με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον Όμιλο Italcementi για την πρωτοβουλία αυτής της έκδοσης, όπως και όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του υπέροχου έργου.

Εξαιρετική δουλειά! ΜΠΡΑΒΟ!!!

Από το KidsGo, TeensGo και ParentsGo με όλη μας την αγάπη!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here