Η COSMOTE στηρίζει τους νέους φοιτητές με 51 υποτροφίες ύψους 770.000 ευρώ

0
1985

Διαφήμιση

Εδώ και 15 χρόνια η COSMOTE βρίσκεται δίπλα στους νέους με οικονομικές δυσκολίες ώστε να κυνηγήσουν τη γνώση και να προοδεύσουν στην ζωή.

Η COSMOTE στέκεται στο πλάι των νέων ανθρώπων που, παρά τις αντιξοότητες, θέλουν να σπουδάσουν και να προοδεύσουν και με στοχευμένες δράσεις τούς στηρίζει εδώ και δεκαπέντε χρόνια.

Έτσι και φέτος, η COSMOTE ανακοινώνει το πρόγραμμα των υποτροφιών της για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17 με πενήντα μία υποτροφίες συνολικού ύψους 770.000 ευρώ, για πρωτοετείς φοιτητές στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE 2016-2017 περιλαμβάνει:

  • 50 υποτροφίες ύψους δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000€) η καθεμία για πρωτοετείς φοιτητές όλων των σχολών και
  • 1 υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€) για πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ.

i-cosmote-stirizei-tous-neous-foitites-me-51-ypotrofies-ypsous-770-000-eyro-icon2

Διαφήμιση

«Δεκαπέντε χρόνια τώρα, μέσα από τις Υποτροφίες μας, στηρίζουμε νέους ανθρώπους που αποδεικνύουν ότι οι δυσκολίες δεν τους καταβάλλουν, αντίθετα τους πεισμώνουν να κυνηγήσουν τη γνώση, την πρόοδο και την προσωπική ανάπτυξη. Κάθε χρόνο, αυτά τα παιδιά, με τη στάση ζωής και την πορεία τους, μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον.» Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.cosmote-scholarships.gr, έως τις 17 Οκτωβρίου 2016.

i-cosmote-stirizei-tous-neous-foitites-me-51-ypotrofies-ypsous-770-000-eyro-icon3

Βασικό κριτήριο για τη συμμετοχή των υποψηφίων στο Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE είναι η εισαγωγή μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων σε πανεπιστήμια της ανώτατης εκπαίδευσης, με τουλάχιστον 16.000 μόρια εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE εντάσσεται στις δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου ΟΤΕ. Στα 15 χρόνια του θεσμού έχουν απονεμηθεί συνολικά 530 υποτροφίες, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 3,6 εκατ. ευρώ.

Οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα περιγράφονται στην αναλυτική προκήρυξη, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα των Υποτροφιών.

Πηγή: www.thetoc.gr

thetoc-logo

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο9 συμβουλές για να στήσετε το χώρο μελέτης του παιδιού σας
Επόμενο άρθροMeat loaf – Το κλασικό ρολό με κιμά
ParentsGo
Το ParentsGo είναι ένας χώρος για γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Στο ParentsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here