Τα παιδιά χρειάζονται παραδείγματα κι όχι κριτικές!

3
89271

Διαφήμιση

listen-image021. Τα παιδιά χρειάζονται παραδείγματα κι όχι κριτικές. Ζαν Ζακ Ρουσσώ
listen-image012. Οι μαχαιριές στις παιδικές ψυχές δεν γιαίνουν ποτέ… Αλκυόνη Παπαδάκη
listen-image013. Όταν το γάλα έχει χυθεί στο πάτωμα και αυτά τα μικρά ματάκια σε κοιτάνε για την αντίδρασή σου, να θυμάσαι τι πραγματικά αξίζει.
Χρειάζονται 5 λεπτά για να καθαριστεί το χυμένο γάλα. Χρειάζονται πολύ περισσότερα για να επουλωθεί μια πληγωμένη ψυχή. Rebecca Eanes
listen-image02Ο άνθρωπος είναι το προϊόν των τραυμάτων της παιδικής του ηλικίας. Ζίγκμουντ Φρόυντ (Sigmund Freud, 1856-1939 , Αυστριακός ψυχίατρος, ο θεμελιωτής της ψυχαναλυτικής σχολής στον τομέα της ψυχολογίας)
listen-image024. Μην μεγαλώνεις τα παιδιά σου για να έχουν περισσότερα απ’ όσα είχες, μεγάλωσε τα για να είναι περισσότερα απ’ ότι ήσουν εσύ.
listen-image025. Να έχεις ψηλά το κεφάλι! Κανείς δεν περιμένει από εσένα να σώσεις τον κόσμο… διαφορετικά δεν θα ήσουν άνθρωπος, αλλά ένας σούπερ ήρωας. Απλά κάνε το καλύτερο που μπορείς!

Από το KidsGo, TeensGo και ParentsGo με όλη μας την ΑΓΑΠΗ!

Διαφήμιση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠώς διαβάζουμε ή αφηγούμαστε παραμύθια στα παιδιά!
Επόμενο άρθροΠώς βλάπτει η υπερπροστατευτικότητα τα παιδιά
ParentsGo
Το ParentsGo είναι ένας χώρος για γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Στο ParentsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here