«Το Δώρο»! Μια 3D animation ταινία που απέσπασε 50 βραβεία και μας αποδεικνύει ότι η ζωή είναι το πιο όμορφο και πολύτιμο δώρο!

0
10667

Διαφήμιση

Η όμορφη και συγκινητική μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Το Δώρο» (The Present) βασίζεται σε ένα κόμικ του πολύ ταλαντούχου Φάμπιο Κοάλα (Fabio COala). Η ταινία συμμετείχε σε πάνω από 180 διεθνή φεστιβάλ και κέρδισε περισσότερα από 50 βραβεία.

The-Present-Short-Film-icon14Είναι μια παραγωγή του «Institute of Animation, Visual Effects and Digital Postproduction» που εδρεύει στο Ludwigsburg, στη Γερμανία, και περνάει με ένα εξαιρετικό τρόπο μερικά πολύ δυνατά μηνύματα σε μικρούς και μεγάλους.

Η ταινία αρχίζει με μια μαμά που προσφέρει στον μικρό γιο της, ο οποίος είναι εθισμένος στα βίντεο-παιχνίδια της εποχής, ένα ξεχωριστό δώρο. Ένα δώρο που το μικρό αγόρι αρχικά δεν εκτιμά ιδιαίτερα, ένα σκυλάκι με μια ασυνήθιστη λεπτομέρεια: έχει μόνο τρία πόδια.

The-Present-Short-Film-icon1και

The-Present-Short-Film-icon2και

The-Present-Short-Film-icon3και

Διαφήμιση

The-Present-Short-Film-icon4και

The-Present-Short-Film-icon5Το σκυλάκι προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του μικρού αγοριού και του δείχνει, παρά την ιδιαιτερότητα του, ότι μπορεί να γίνει τόσο διασκεδαστικό και να έχει τόσο ενδιαφέρον όπως τα βίντεο-παιχνίδια με τα οποία παίζει.

The-Present-Short-Film-icon6και

The-Present-Short-Film-icon7και

The-Present-Short-Film-icon9και

The-Present-Short-Film-icon10Στο τέλος λοιπόν της τετράλεπτης αυτής ταινίας γίνεται η ανατροπή, ο μικρός χαρούμενος ανακαλύπτει ότι το δώρο της μαμάς του, ήταν τελικά πολύτιμο και πολύ χρήσιμο! ‘Ένα ανέλπιστο δώρο που το ξαναγυρίζει στην πραγματικότητα!

The-Present-Short-Film-icon11Το μικρό αγόρι έχει αποκτήσει πλέον έναν πραγματικό φίλο για μια ζωή!!!

The-Present-Short-Film-icon12και

The-Present-Short-Film-icon13Δείτε την πολυβραβευμένη 3D animation ταινία που θ αγγίξει τις καρδιές σας:

The Present from Jacob Frey on Vimeo.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here