Εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου με μειωμένα δίδακτρα

0
2222

Διαφήμιση

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις παρέχει σύγχρονα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών εφαρμόζοντας τη φιλοσοφία της Ανοικτής και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης. Τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις παρέχουν την ευκαιρία υψηλής ποιότητας επιμόρφωσης στον τόπο μόνιμης διαμονής των υποψηφίων (Ελλάδα), χωρίς να απαιτείται η συστηματική φυσική παρουσία στην παραδοσιακή αίθουσα διδασκαλίας και χωρίς να τροποποιούνται οι καθημερινές τους δραστηριότητες.

Όλα τα Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου είναι πλήρως αναγνωρισμένα από την Κυπριακή Δημοκρατία και από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου έχει αναγνωριστεί από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) της Ελλάδας, ως Ομοταγές Ίδρυμα προς τα Ελληνικά ΑΕΙ και τα μεταπτυχιακά του προγράμματα ως ισότιμα με αυτά που χορηγούν τα Ελληνικά ΑΕΙ.

H γλώσσα διδασκαλίας είναι η Ελληνική. Σε ορισμένα προγράμμα υπάρχει και η επιλογή της Αγγλικής γλώσσας. Η ελάχιστη χρονική διάρκεια σπουδών είναι τρία (3) εξάμηνα και η μέγιστη τρία (3) χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δίδακτρα για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου είναι τα πιο προσιτά από όλα τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και Κύπρου, που προσφέρουν εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά στα συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα. Η πολιτική του Πανεπιστημίου είναι να βρίσκεται κοντά στο φοιτητή και στις πραγματικές του ανάγκες και για αυτό το λόγο, προβαίνει σε οικονομικές διευκολύνσεις καταβολής των διδάκτρων σε μηνιαίες άτοκες δόσεις.

Ειδική έκπτωση για αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν για έναρξη σπουδών το Eαρινό εξάμηνο (Φεβρουάριος 2020). Κάνετε την αίτησή σας έγκαιρα για να επωφεληθείτε έκπτωσης έως 900 ευρώ στην τελική τιμή των διδάκτρων.

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω αναγνωρισμένα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά:

 • Διοικηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ)
 • Δημόσια Διοίκηση (Γενική)
 • Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας
 • Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση στην Εκπαιδευτική Διοίκηση
 • Εκπαιδευτική Ψυχολογία
 • Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία
 • Θεολογία
 • Πολιτική και Διακυβέρνηση της Ε.Ε
 • Διεθνείς Σχέσεις Στρατηγική και Ασφάλεια
 • Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων
 • Πληροφοριακά Συστήματα και Ψηφιακή Καινοτομία

Συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείδε εδώ, και ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, τα δίδακτρα, τη διαδικασία εγγραφής καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε και εσείς στο τηλέφωνο 2111987726.

Διαφήμιση

Προσοχή!! Aν δεν σας έχει έρθει email στο Inbox, δείτε και στο φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here