Γυναίκες με καμπύλες: Έτσι ξεπερνάμε τις ανασφάλειες που μας δημιουργείτε!

0
4717

Διαφήμιση

Η σειρά #ProjectWomanKIND δημιουργήθηκε από τη Jessica Vander Leahy η οποία είναι μοντέλο για μεγάλα μεγέθη και θίγει ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες.

Οι καμπάνιες που «αγκαλιάζουν» όλα τα είδη και σχήματα των σωμάτων των γυναικών πολλαπλασιάζονται διαρκώς.

Η διαδικτυακή σειρά #ProjectWomanKIND στο YouTube ιδρύθηκε από τη Jessica Vander Leahy η οποία είναι μοντέλο για μεγάλα μεγέθη και θίγει ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες. Τη συμφιλίωση με την εικόνα του σώματός τους. Στόχος του βίντεο είναι να «παρακινήσει τις γυναίκες να αναγνωρίσουν ότι είναι πολύ περισσότερο από αυτό που βλέπουν στον καθρέφτη».

Η Vander Leahy, η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ως γυναίκα με καμπύλες θέλει να σταματήσουν τα μέσα ενημέρωσης να χρησιμοποιούν τον όρο υπερ-μεγέθη.

gynaikes-me-kampyles-icon1

Η Leahy αποφάσισε να δημιουργήσει αυτή τη σειρά, μετά από εκατοντάδες μηνύματα που έλαβε από γυναίκες οι οποίες της ζητούσαν συμβουλές για να ανακτήσουν την αυτοεκτίμησή τους.

Διαφήμιση

«Αυτές οι συζητήσεις με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την εμμονή της κοινωνίας μας στην εικόνα του γυναικείου σώματος, κάνοντας τις γυναίκες να νιώθουν ανασφάλεια» λέει η ίδια.

Η πρώτη σειρά βίντεο δείχνει την Leahy μαζί με τα μοντέλα Olivia Langdon, Sophie Sheppard, Stefania Ferrario και Margaret Macpherson, οι οποίες συζητούν τις προσωπικές τους εμπειρίες σε σχέση με την εικόνα του σώματός τους, καθώς και το πώς κατάφεραν να ξεπεράσουν τις ανασφάλειές τους.

«Τώρα, στα 25 μου, αγαπώ το σώμα μου, αλλά μου πήρε πραγματικά μεγάλο χρονικό διάστημα για να φτάσω σ’ αυτό το στάδιο» λέει η Macpherson στο τρέιλερ.

Οι γυναίκες συζητούν πώς η βιομηχανία του μόντελινγκ τις βοήθησε να μάθουν να αγαπούν τον εαυτό τους, ενώ επί πολλά χρόνια εστίαζαν σε αυτό που ήθελαν να αλλάξουν στο σώμα τους.

«Πέρασα τόσο πολύ χρόνο από τα εφηβικά μου χρόνια, εστιάζοντας σε αυτό που δεν μου άρεσε στον εαυτό μου… Έχω δοκιμάσει τόσες πολλές δίαιτες, τόσες πολλές αλλαγές στον τρόπο ζωής» λέει η Langdon. «Σήμερα, θα ήθελα να πω στον 16χρονο εαυτό μου ότι η προσωπική σου αξία δεν έχει σχέση με το μέγεθος των ρούχων σου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: www.thetoc.gr

thetoc-logo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here