Να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση! Μακάρι να ήταν τόσο απλό…

0
995
perissoteri aytopepoithisi
- Διαφήμιση -

Όταν αντιμετωπίζετε μια μεγάλη πρόκληση και παραμονεύει παντού η πιθανότητα αποτυχίας, ίσως να έχετε ξανακούσει τη συμβουλή:

«Να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση»
Και, πιθανότατα, όταν το ακούτε, σκέφτεστε πάντα:
«Μακάρι να ήταν τόσο απλό»

Αλλά τι είναι η αυτοπεποίθηση;
Δείτε το ακόλουθο βίντεο και θα μάθετε πολλά για την αυτοπεποίθηση, όπως από πού προέρχεται και κάποιες πρακτικές συμβουλές για να την καλλιεργήσετε:

Και να θυμάστε… τη συμβουλή νούμερο 3:

Εξασκηθείτε στην αποτυχία. Αποδεχτείτε το, κάποιες φορές θα αποτύχετε. Σε όλους μας συμβαίνει. Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ απορρίφθηκε από 12 διαφορετικούς εκδότες, πριν πάρει κάποιος το «Harry Potter». Οι αδερφοί Ράιτ πέταξαν μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες. Ακόμα και οι ίδιοι απέτυχαν, προτού καταφέρουν να σχεδιάσουν ένα αεροπλάνο επιτυχώς.

- Διαφήμιση -

Μελέτες δείχνουν πως όσοι αποτυγχάνουν συχνά αλλά συνεχίζουν όμως να προσπαθούν, ανταποκρίνονται καλύτερα στις προκλήσεις και τα εμπόδια με έναν εποικοδομητικό τρόπο. Μαθαίνουν να δοκιμάζουν διάφορες στρατηγικές, να ζητούν συμβουλές, και να επιμένουν. Οπότε, σκεφτείτε μια πρόκληση που θέλετε να αναλάβετε, συνειδητοποιείστε ότι δεν θα είναι εύκολο, αποδεχτείτε ότι θα κάνετε λάθη, και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας, όταν τα κάνετε. Εμψυχώστε τον εαυτό σας και ξεκινήστε! Συνεχίστε!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟ τσακωμός στο ζευγάρι με θεατές τα παιδιά
Επόμενο άρθροΟι ευτυχισμένοι άνθρωποι ποτέ δεν σχολιάζουν τους άλλους
ParentsGo
Το ParentsGo είναι ένας χώρος για γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Στο ParentsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here