Ανακοίνωση Κυπριακών Ταχυδρομείων σχετικά με την Υπηρεσία «Santa2me»: Τα γράμματα των παιδιών μεταφέρονται στον… Άγιο Βασίλη

0
3719

Διαφήμιση

Με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, συνεχίζουν την παράδοση να μεταφέρουν την αλληλογραφία των παιδιών στον Άγιο Βασίλη, με την Υπηρεσία «Santa2me». Η Υπηρεσία Santa2me επιτρέπει στους γονείς να συντάξουν, ηλεκτρονικά, την επιστολή του Άγιου Βασίλη προς τα παιδιά τους, η οποία αναφέρεται προσωπικά στα δώρα που θα παραλάβουν από τον Άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά. Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία εκτυπώνουν την επιστολή σε ειδικό γιορτινό επιστολόχαρτο και φάκελο και ταχυδρομείται στα παιδιά. Η πλατφόρμα «Santa2me», αναπτύχθηκε και παρέχεται από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία σε συνεργασία με την εταιρεία Com2go δωρεάν.

santa2me-2016-icon1

Η πλατφόρμα «Santa2me» θα παρέχεται διαδικτυακά (www.santa2me.com) μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, ούτως ώστε οι επιστολές που θα παραληφθούν να απαντηθούν και να διανεμηθούν στους παραλήπτες το αργότερο μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Πηγή: www.cyprus.gov.cy

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here