Ανακοίνωση Κυπριακών Ταχυδρομείων σχετικά με την Υπηρεσία «Santa2me»: Τα γράμματα των παιδιών μεταφέρονται στον… Άγιο Βασίλη

0
4577

Διαφήμιση

Με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, συνεχίζουν την παράδοση να μεταφέρουν την αλληλογραφία των παιδιών στον Άγιο Βασίλη, με την Υπηρεσία «Santa2me». Η Υπηρεσία Santa2me επιτρέπει στους γονείς να συντάξουν, ηλεκτρονικά, την επιστολή του Άγιου Βασίλη προς τα παιδιά τους, η οποία αναφέρεται προσωπικά στα δώρα που θα παραλάβουν από τον Άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά. Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία εκτυπώνουν την επιστολή σε ειδικό γιορτινό επιστολόχαρτο και φάκελο και ταχυδρομείται στα παιδιά. Η πλατφόρμα «Santa2me», αναπτύχθηκε και παρέχεται από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία σε συνεργασία με την εταιρεία Com2go δωρεάν.

santa2me-2016-icon1

Η πλατφόρμα «Santa2me» θα παρέχεται διαδικτυακά (www.santa2me.com) μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, ούτως ώστε οι επιστολές που θα παραληφθούν να απαντηθούν και να διανεμηθούν στους παραλήπτες το αργότερο μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Πηγή: www.cyprus.gov.cy

Διαφήμιση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΓια φίλο να μην έχεις ούτε κάποιον σπουδαίο άντρα…
Επόμενο άρθρο11 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού
ParentsGo
Το ParentsGo είναι ένας χώρος για γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Στο ParentsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here