Σχεδιάζοντας με το 3Ds Max κι όχι μόνο! Μαθήματα Online μέσω Video Tutorials.

0
12849
gaelearning-courses-3ds-max-video tutorials

Διαφήμιση

Το 3ds MAX είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα δημιουργίας 3D γραφικών. Εάν θέλετε να σχεδιάσετε κτίρια ώστε να παρουσιάσετε στους πελάτες σας ή θέλετε να κάνετε κάποια σοβαρή σχεδίαση γραφικών βιντεοπαιχνιδιών, τότε αυτή η εφαρμογή είναι τέλεια για εσάς. Είναι ένα πρόγραμμα πολύ ισχυρό και ικανό για εκπληκτικά πράγματα.

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί ένα προϊόν της Autodesk και προσφέρεται δωρεάν για δοκιμή 30 ημερών. Απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται να μάθουν πώς να το χρησιμοποιούν ή σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται απλώς για τη δημιουργία γραφικών σε 3D.

Για να αντιληφθείτε το πόσο ισχυρό πρόγραμμα είναι το 3ds MAX δείτε μερικά από τα βιντεοπαιχνίδια που το χρησιμοποίησαν στη δημιουργία τους.

Και χρησιμοποιείται και στο Χόλυγουντ.

  • Avatar
  • Mission: Impossible II
  • Spider-Man 3
  • Super 8

Σας συνιστώ να πάρετε δωρεάν την 30ήμερη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο και να αφιερώσετε πολύ χρόνο σε αυτό, ώστε να μπορέσετε να αποκτήσετε γνώσεις στο μέγιστο πριν αποφασίσετε αν θα το αγοράσετε.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά εξειδικευμένη πλατφόρμα και χρειάζεται χρόνος για να μάθετε πώς να την χρησιμοποιήσετε, ώστε οι 30 ημέρες σίγουρα δεν επαρκούν.

Διαφήμιση

Αρχικά σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα κέντρο εκμάθησης για το 3Ds MAX, ώστε οι εκπαιδευόμενοι να έρχονται στο χώρο μας.

Αλλά επειδή το κόστος εκμάθησης του προγράμματος για τους επισκέπτες θα ήταν μεγάλο, σκεφτήκαμε κάτι άλλο.

Δημιουργήσαμε μία πλατφόρμα με βιντεομαθήματα όπου ο καθένας θα μπορεί, από τον χώρο του, να παρακολουθήσει τα μαθήματα όποτε αυτός θέλει και να κάνει πρακτική με τα αρχεία του μαθήματος.

gaelearning-courses-3ds-max-video tutorials

Εάν θέλετε πραγματικά να μάθετε πώς να κάνετε 3d μοντέλα θα πρέπει να επιλέξετε τα μαθήματα από την ιστοσελίδα μας www.gaelearning.com.

Τα μαθήματα αυτά στοχεύουν να μάθετε να δημιουργείτε μοντέλα και έχουμε εστιάσει κυρίως στην αρχιτεκτονική κατασκευή και τον φωτορεαλισμό.

Επομένως, θα σας διδάξουμε πολλά από τα βασικά της τέχνης της 3d μοντελοποίησης και θα σας δώσουμε όλα τα εφόδια, ώστε στο μέλλον να μπορέσετε να φτάσετε σε επαγγελματικό επίπεδο.

facebook page

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here